Dream Stage! Productie stagiairs Dream School

Solliciteer nu

Dream Stage! Productie stagiairs Dream School

Ben jij ook zo’n fan van Dream School? Wij zijn op zoek naar een productie stagiaire voor het nieuwe seizoen. Als stagiair ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van het programma. Ben jij de enthousiaste, hardwerkende stagiair die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Full-time

Over de rol

Bij Dream School ben je in de voorbereidingen op kantoor bezig met het creatief uitdenken van de inrichting van de school. Je denkt na over hoe alles er in beeld straks uit gaat zien. Dat start met het maken van moodboards, het uitzoeken van alle props die nodig zijn, die ook regelen en zorgen dat deze op locatie aanwezig zijn. Tijdens de bouwdagen komt alles samen en maak je met de rest van het productieteam Dream School tot een mooie set. 

Over jou

Tijdens de opname periode ben je verantwoordelijk voor het productioneel ondersteunen van de draaidagen, in de breedste zin van het woord. Ben je een regelneef? Vind je het leuk om in een bus te rijden om spullen op te halen? Heb je geen belangst? Ben je sociaal en creatief. Dan zoeken wij jou!Specific skill or ability

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende stage van 1 september (of eerder in overleg) voor 2 maanden

  • Een stagevergoeding van €450,- op fulltime basis

  • Een leuk team, waar je als stagiair echt onderdeel van uit gaat maken

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Dream Stage! Productie stagiairs Dream School? Dan horen we graag van je!