Medewerker Crediteurenadministratie

Solliciteer nu

Medewerker Crediteurenadministratie

Ter versterking van het team Accounts Payable op de afdeling Finance zijn we op zoek naar een Medewerker Crediteurenadministratie (40 upw).

Jouw werkzaamheden
Als medewerker crediteuren administratie ben je verantwoordelijk voor het snel en accuraat registreren en verwerken van de inkomende facturenstroom. Je codeert inkoopfacturen, verzorgt de invoering in ons SAP systeem en stelt facturen betaalbaar. 
Daarnaast beheer je de stamgegevens van leveranciers. Je signaleert pro actief betalingstermijnen. Je bent een belangrijke contactpersoon voor onze leveranciers. Daarnaast heb je veel contact met zowel de collega’s van de afdeling als de collega’s in het hele bedrijf rondom de openstaande betalingen. Naast de crediteurenadministratie verwerk je declaraties en creditcard overzichten.

Jouw geschiktheid
Je bent een enthousiaste aanpakker en hebt een opleiding op tenminste MBO niveau en bij voorkeur werkervaring binnen een crediteurenadministratie. Je wilt graag de verantwoordelijkheid voor het hele crediteurenproces dragen en werkt zelfstandig, nauwkeurig en klantgericht. Je communiceert vlot en duidelijk in zowel de Nederlandse als Engelse taal. Kennis van SAP is een pré.

Wij bieden
Je maakt deel uit van een hecht team, de werksfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Onze salarissen zijn marktconform. Je neemt deel aan een pensioenregeling en we hebben een eigen cao. Standplaats is Amsterdam maar (deels) thuiswerken wordt gefaciliteerd.

Ben jij de financial die in een dynamische en inspirerende omgeving wil werken? Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer via onderstaande button.