Stagiair Mediacenter

Solliciteer nu

Stagiair Mediacenter

De functie van Mediamanager wordt steeds belangrijker. Daarom dragen we graag ons steentje bij aan de opleiding van nieuwe mediamanagers. Er is vanaf januari bij het Fremantle Mediacenter ruimte voor een stagiair! De stage is voor minimaal 12 weken. 

Het team

Het Fremantle Mediacenter is het technisch hart van Fremantle. Met een team van 5 mediamanagers zorgen wij ervoor dat al het gefilmde beeldmateriaal op de juiste servers wordt ingeladen. De voorbereidingen voor het montageproces worden getroffen zodat regisseurs en verslaggevers onbezorgd aan de slag kunnen. En is er onverhoopt wel een storing, of ander probleem? Het mediacenter lost het op! Is het montageproces afgerond? Dan zorgen de mediamanagers dat de uitzending veilig bij de zender komt.

Bij het mediacenter werk je in het hart van het bedrijf. Je hebt contact met producers, redacteuren, editors en regisseurs. Daarnaast werk je nauw samen met de afdeling IT.

Wat ga je doen? 

Als stagiair bij het mediacenter krijg je kans om veel te leren over mediamanagement en datahandling. Je helpt bij het verzamelen van beeldmateriaal voor dagelijkse liveshows, maar wordt ook thuis in het ingesten van beeldmateriaal voor de vele andere programma’s die we maken. Je leert omgaan met avid montagesystemen. 

Wat kom jij brengen?

  • Jij volgt een opleiding op het gebied van media- of AV-techniek.
  • Je houdt ervan om met videobestanden te werken en geniet van bezig zijn met computers, servers, netwerken etc. etc.
  • Je bent een teamspeler. Je vindt het fijn om met veel collega’s samen te werken en schrikt er niet voor terug om (telefonisch) actief contact met andere betrokkenen op te nemen.

Wat bieden wij?

Een superleuke en leerzame stage in een gezellig team waar je wordt klaargestoomd voor een functie in de media, waar veel vraag naar is. Je krijgt een stagevergoeding van € 450,- op fulltime basis.   

Overige voorwaarden:

  • Toegang tot OpenUp; krijg op een laagdrempelige manier toegang tot goede gesprekspartners (erkende psychologen) en interessante workshops over belangrijke onderwerpen zoals energie, gezondheid of slaap.
  • Makkelijk toegang tot shows.

Fremantle 

The place creatives call home

Great ideas can come from anywhere. Which is why we’ll go anywhere to find the stories that haven’t been told and to tell them like no one else can. We connect the best creative talent and create timeless shows. Irresistible entertainment. From every corner of the world. For every corner of the world. The place creatives call home. The place we call home.

Fremantle Nederland is onderdeel van, één van ’s werelds grootste televisieproducenten. Per jaar creëert, ontwikkelt, produceert en distribueert Fremantle ruim 12.000 uur aan programma’s, en meer dan 70 formats in meer dan 30 landen. Je kent Fremantle onder andere van RTL Boulevard, The Masked Singer, Heel Holland Bakt, B&B Vol Liefde, Holland’s Got Talent, Ex On The Beach, Bureau Arnhem, Dream School, Mocro Maffia, Dirty Lines en Judas II.

Fremantle maakt producties met veel oog voor duurzaamheid en min mogelijk verspilling. Ons hele kantoor heeft groene energie en alle initiatieven/producties worden gemeten, zodat duidelijk is hoe duurzaam of groen een bepaald proces of productiewijze is.

Fremantle Nederland blijft groeien en daarom zijn we altijd op zoek naar talenten, zowel voor onze producties als voor de overhead teams zoals Finance, HR, Communicatie, Legal, IT.

Solliciteren?

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu. Je krijgt binnen twee weken na ontvangst van je sollicitatie altijd een reactie. Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.