Social Media & Content Stagiair Fremantle

Solliciteer nu

Social Media & Content Stagiair Fremantle

Ben jij een creatieve duizendpoot met een passie voor communicatie en media? Ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends? Weet jij hoe je boeiende content kunt creëren die mensen raakt? Wil jij graag een (online) bijdrage leveren aan programma’s als Mocro Maffia, Heel Holland Bakt, Sleepers, The Masked Singer, Hollands Got Talent en RTL Boulevard?  Dan is dit jouw kans om je talenten te laten schitteren bij producent Fremantle!

Dewi, huidige stagiair
“Als communicatie stagiair bij Fremantle maak je deel uit van een heel leuk en dynamisch team en krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen binnen verschillende disciplines. In de afgelopen 5 maanden heb ik naast het organiseren van interne events ook veel ideeën mogen verzinnen en uitvoeren voor de social media kanalen van Fremantle en de bijbehorende labels Blue Circle, No Pictures Please en Fiction Valley. Hiervoor ben ik onder andere langs geweest op draaidagen van tv-programma’s zoals als de Holland’s Got Talent en Heel Holland Bakt om social content te maken. Mijn stage was dan ook super gaaf en heel leerzaam!’’

Jouw rol:

 • Content Creatie: Bedenk en creëer boeiende content voor onze sociale media kanalen, website en ons intranet om onze merkidentiteit te versterken en onze community te betrekken.

 • Social Media Beheer: Beheer onze sociale media platforms, monitor de betrokkenheid van de doelgroep en ontwikkel strategieën om onze online aanwezigheid te vergroten.

 • Evenementen: Help bij het organiseren van (interne)evenementen en promotieactiviteiten om Fremantle en onze programma’s onder de aandacht te brengen.

Jouw profiel:

 • Je volgt een relevante opleiding op het gebied van communicatie, media, marketing of een vergelijkbaar vakgebied.

 • Je hebt een vlotte pen en kunt pakkende content creëren die de aandacht trekt.

 • Je bent gepassioneerd over media en entertainment en bent op de hoogte van de laatste trends in de branche.

 • Je bent creatief, proactief en hebt oog voor detail.

 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler die graag samenwerkt met anderen.

 • Je bent beschikbaar vanaf september 2024 voor minimaal 5 maanden..

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende en leerzame stageplaats binnen een internationaal gerenommeerd entertainmentbedrijf.

 • De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen verschillende aspecten van het communicatie vak.

 • Een dynamische en inspirerende werkomgeving waar jouw ideeën worden gewaardeerd en gestimuleerd.

 • Begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals.

 • Een stagevergoeding van 450 euro per maand.

Klinkt dit als de perfecte stage voor jou? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onderdeel van ons team bij Fremantle!

 We kijken uit naar jouw creatieve bijdrage aan ons team.

Fremantle, The Place Creatives Call Home
Fremantle Nederland is onderdeel van één van ’s werelds grootste televisieproducenten. Fremantle produceert onder andere de televisieprogramma’s RTL Boulevard, The Masked Singer, Heel Holland Bakt, B&B Vol Liefde, Holland’s Got Talent, Ex On The Beach, Bureau Rotterdam, Dream School en de dramaseries Mocro Maffia, Sleepers en Dirty Lines.

Fremantle maakt producties met veel oog voor duurzaamheid en zo min mogelijk verspilling. Ons hele kantoor heeft groene energie en alle initiatieven/producties worden gemeten, zodat duidelijk is hoe duurzaam of groen een bepaald proces of productiewijze is.

Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu.